Qendra burimore, forumi për diskutim dhe mbështetja për OJF do të jenë të disponueshme së shpejti nëpërmjet kësaj platforme në gjuhën shqipe.

HAP LIBRARINE

Lajme

Jun 21, 2018

Gjermani: Dhuna e krahut të majtë dhe ekstremizmi në rritje

LEXO

May 23, 2018

MEDIAT, EFEKTET DHE NDIKIMI NË RAPORTIMIN RRETH P/CVE

LEXO

Publikimet e Fundit

May 14, 2018

Kundërshtimi i VE dhe Radikalizimit që çon në terrorizëm: Idetë, Rekomandimet dhe Praktikat e Mira nga Rajoni i OSBE-së

LEXO

Apr 29, 2018

Si të krijojmë rrjete lokale?

LEXO

Kerko per Artikuj

Facebook Feed

Newsletter

Regjistrohuni ne newsletterin tone per te marre materialet dhe resurset me te fundit.